wimzanz

19 dagar kvar!

Kategori:

Tiden går så snabbt! om 19 dagar vid den här tiden är jag i Venedig, den staden jag ska leva i ett år. Nu när jag tänker på det så känns det så långt borta, men det är verkligen bara ett par veckor kvar, och mycket ska hinnas göras innan dess! Har iaf börjat handla det mesta jag ska ha med mig + nått litet extra bara för att jag är värd det ;*

Är lite sugen på att beställa hem en hoddybuddy ni vet en sån där myströja som har hörlurar i snörerna på luvan? Hur mysigt vore inte en sån nu när jag ska resa mycket? :)
om jag har tur kanske min mamma & pappa vill köpa en sån till mig!?;)

kommer såklart ha med mig min söta lilla dator och därmed kommer jag uppdatera bloggen så flitigt jag kan med bilder på mina nya äventyr osv. Men ni kan även följa mig på instagram: wimzans heter jag där! :* Nu ska jag rensa alla kläder och packa vidare!

Arrivederla!
/L





Italien/Aupair!

Kategori: shopping

Då var allt klart! Mitt flyg går den 18 februari 06.45 på morgonen och tar mig till Milano och senare iväg mot Venedig där jag ska börja mitt spännande år som Au pair!
Känns helt jätte konstigt det är liksom bara 25 dagar kvar! Och jag har hur mycket som helst som ska handlas och fixas och packas, sen ska jag umgås med allt och alla säga hejdå osv.. Helt galet!
Bara chansen att få vakna upp i en av Världens vackraste städer varje dag är riktig vardagslyx! Och familjen jag ska till är verkligen hur gulliga som helst!
 
Så ni som har åkt som Au pair, har ni något tips om vad man bara måste ha med sig? :)
Packa ner sitt liv i 2 väskor är inte det lättaste men på nått sätt så ska det funka! :*
Dags att fortsätta på min lååånga lista med saker jag måste ha med mig.. 
 
/L

Erövra Världen

Kategori: shopping

Back on Track!
 
Idag känns det som att jag kan erövra världen!
Jag har sovit bra inatt thank good! Har inte sovit så bra dom 2 senaste nätterna men inatt fick jag min skönhetssömn! Riktigt skönt! 
Kom på att jag är en superb drömtydare och min vän tyckte att jag skulle göra en karriär av det.. kanske nya yrket!
 
Så vad har lilla jag gjort dom senaste veckorna? Jo jag har bott i Örebro och hjälpt min skadade kompis som inte ens kunde gå ett tag och behövde hjälp med det mesta, men inte har vi haft tråkigt för de! Vi har umgåtts med så mycket vänner och hittat på så mycket roliga saker! Mina vänner är FAB! :*
 
Jag har också höga förhoppningar just nu vilket känns spännande! Men mer om detta senare! :*
Nu ska jag ta tag i massa som jag missat de senaste veckorna! glammigt liv som man har! ;)
 
xoxo
Don`t worry about those who talk behind your back, they`re behind you for a reason…
 

2013

Kategori:

fyfan va underbart sverige!!

hallojsan! nyår är över och allt börjar lugna ner
sig igen, hur var allas nyår? mitt var oslagbart! började med middag med mina fina vänner, sen vart det förfest och sedan satin! vi var ett stort härligt gäng och nyårspuss? självklart! pussade alla mina vänner + några till hähä!

jag stannade i örebro för att ta hand om min tvilling han går på kryckor och kan inte göra speciellt mycket själv! så jag har lekt personlig
assistens åt honom! tog med han emma och
oskar på bio igår vi såg hobbit, en helt
underbar film! och som vanligt väldigt trevligt
med mina vänner! :)
nu sitter vi i fjugesta och umgås med extra familjen, och laddar upp för en helg full med äventyr!
ciao belle :*




Jan. 03, 2013

Kategori: