wimzanz

Lovexx

Kategori: Vardag

Ciao
Förlåt för dålig uppdatering; Men nu funkar min dator som den ska igen!
Jag stormtrivs här i Venedig och min familj här undrar faktiskt om jag var en italienare och bodde här i mitt förra liv haha kan ju vara intressant att ta reda på ;*
Igår var det super fint väder jätte varmt och skönt riktga sommarkänslor! Handlade present till mamman i familjen igår som har sin födelsedag idag. Handlade ett armband med alla barnens namn på, hon vart super glad!
Jag kommer uppdatera mer senare, för nu ska jag ut på en långpromenad innan jag ska hämta upp lillkillen!
 
/L
 

träningsverk

Kategori:

Ciao!
Har precis kommit hem efter några sköna timmars promenad. Idag var det molnigt ute så var lite kallare, men fortfarande super skönt väder att promenera i. Har super träningsverk i min ena vad haha. Min dator vill fortfarande inte fungera bara skype funkar jätte konstigt! Snart blir det mat Mums för maten här! Sen ska jag hämta lillkillen vid skolan 15.30 och iväg på simning med honom och tennis med dom andra :)

Älskar kaffet här sån skillnad från Sverige.
Känns dock konstigt att gå inomhus med skor.
Annars är allt på topp! ;)
/L






Ciao Bella

Kategori:

Min dator är för tillfället knäpp så jag får mobilblogga men vad gör det? Tänkte bara kika in säga att jag lever osv! :* Nu snart aka jag hämta minstingen på dagis och sedan ska jag på basket träning med dom äldre. Har haft en underbar upptäckar dag i Venice! berättar mer om det senare!
Ciao
/L

ready for takeoff

Kategori: Vardag

Sådärja då var allt klart! Snart ska jag äta kötbullar med mos innan vi åker. MUMS undrar hur mycket jag kommer sakna de? Så efter maten packar vi in mina väskor i bilen och beger oss mot nyköping/skavsta. Skönt att åka dit redan idag så att jag slipper åka tidigt inatt. Fast kommer nog inte kunna sova så mycket iallafall! :)
 
Vill bara passa på att tacka mina vänner och min familj för allt fint jag har fått, och för dom trevliga "hejdå" kvällarna! Jag kommer sakna er alla! <3
 
/L
 
 

Nervöstjej.se

Kategori: Vardag

Uppe med tuppen! Sista packningen idag efter lunch åker vi till Skavsta sover på hotell inatt för jag ska checka in halv 5 imorgon bitti. Är så nervös just nu och det känns som att jag kommer glömma typ allt!
Det är verkligen en nervös känsla att veta att om 24h sitter jag i Milano och väntar på tåget till Venedig. Om 24 h bor jag i Venedig. Jätte häftig Känsla samtidigt som det känns lite läskigt. Ett helt år utan mina nära och kära! Visst kommer dom ner och hälsar på men det är inte riktigt samma sak! 
 
Självklart kommer jag blogga så mycket jag kan och uppdatera er med bilder! Min lilla söta rosa dator följer ju självklart med! Nu ska jag packa in i det sista innan jag åker! Och ha en sista mysig dag med familjen!
 
/L
 

stone face/tårar

Kategori: Vardag

Hej Dagboken
 
Hade super roligt igår med alla vänner! Alla var glada dansade skrattade och hade allmänt roligt! 
Fick mer presenter igår ujujuj känner mig bortskämd! 
 
Sista natten jag sover hemma i min säng känns ganska konstigt! Åker imorgon och sover på hotell för att jag ska checka in så tidigt på morgonen på måndag. Bara 2 dagar kvar nu!! Handlade alla presenter och så till familjen igår känns skönt! Snart är dagen med stort D här, sa hejdå till bästavän idag dom följde mig till bussen var helt stone face när vi sa hejdå men när jag klev på bussen kom tårarna fy vad jag kommer sakna honom och alla andra sambos!
 
Nu ska jag få iordning på det sista med packningen sen ska jag kolla mello med familjen, Världens bästa pappa fyller år idag också! Grattis! <3
 
/L
 
Världens bästaste kåmpis!

The Tourist

Kategori: Vardag

Godmorgon!
 
Håller på att packa väskan för att senare ge mig in mot Örebro tack godegud att min kompis hämtar upp mig så att jag slipper dra på väskan när vi ska på Marieberg!, ska även förbi och kolla tatueringstid åt honom! ;) Synd bara att jag inte är hemma när han ska göra den. Ville ju se smärtan i hans ögon haha!
 
Igår kollade jag på The Tourist har sett den förut men kom inte ihåg så mycket. Shit vad jag vart mer sugen på att åka när jag såg filmen! Den utspelar sig ju i Venedig. + att jag hoppas att tåget jag ska åka är lika fint! hehe
Nej dags att packa det sista!
 
Tjingeling!
 
/L
 

klädproblem

Kategori: Vardag

Jag får panik, varför gode gud har jag så mycket kläder? Varför kan jag knappt välja vad jag ska ha med mig? Varför får jag bara ha 2 väskor? Just nu har jag klädpanik jag vill ju ha med mig så mycket! Visst jag vet att jag inte kommer behöva allt och att jag kommer köpa massa där nere.. men ändå! Och hur mycket jag rensar så kommer det bara fram mer! SJUKT!
hjälp help osv! 
 
Imorgon ska jag in till Örebro ska handla presenter till familjen och jeans och småsaker. Ska även ut en sista gång trodde de var sista gången sist men tydligen inte hehe snygg Hanna och Pontus fick med mig en sista gång! Så nu ska jag försöka samla de som inte var med sist för ett sista Hejdå.. som sagt 4 dagar kvar innan jag sitter i Venedig! Konstig känsla!
 
Nej nu snart ska jag åka och hämta min kära mamma som kommer hem ikväll och sen ska jag försöka mig på packningen och även packa tills imorgon. Herregud vad jobbigt! haha!
Hoppas alla har haft en fin alla <3 dag! 
 
puss
/L
 
 
Hej alla sötis kompisar
 
 

Venice

Kategori: Vardag

Jag kan inte fatta att om 4 dagar kommer jag flytta till denna underbart vackra stad!
Man kan ju inte vakna på dåligt humör när man vaknar upp till det här varje dag? Helt otroligt!
 
 
 
 

Glad alla<3dag!

Kategori: Vardag

Glad alla <3 dag på er alla! 
Vad är era planer för dagen? Har ni nån date? ska ni på nån fin resturang?
Jag har inga planer alls för denna hjärtliga dag, sa till min bff igår att om han också var forever alone fick han gärna komma hit med blommor och choklad. Han tyckte det lät som en as bra ide! (Eller inte) : Linn om jag inte hittar nått annat att göra så är du mitt sista hands val! tack som fan det värmer kompis haha!
 
Jag ska ägna min dag åt att försöka förstå mer Italienska och även läsa på lite mer om vackra Venedig, packningen är nästan klar så det känns skönt. Bara några småsaker som ska inhandlas och packas ner! 4 dagar kvar helt otroligt nu springer verkligen tiden iväg!
 
Hoppas alla får en super mysig dag! 
Puss
/L
 

Ja, Nej & Kanske

Kategori: Vardag

Hemma igen efter en mysig dag med storasyster! Vart en lugn dag med massa prat jätte mysigt, sista gången jag träffade henne nu innan jag åker iväg känns ganska konstigt faktiskt!
 
Nu ska jag packa ihop olika högar av kläder typ ja, nej och kanske och sedan börja packa allt som ska med! På fredag ska jag iväg och handla presenter till familjen men det gör jag i Örebro finns mer och välja på där! Tänkte Astrid Lindgren böker till barnen och nån fin glaskonst till föräldrarna.. tror det kan bli roligt! :)
 
/L
 
 
 
 

Crybaby

Kategori: Vardag

6 dagar kvar jag kan inte fatta det, jag har varit nervös det har jag. Men nu är det en helt annan känsla som sätter fart, jag kan inte förstå att jag om 6 dagar kommer lämna min underbara familj och vänner. Samtidigt som jag ser fram emot resan är jag också ledsen (jag är en crybaby ibland) Jag kommer sakna alla så otroligt mycket!
Jag kan inte ens tänka tanken nu på känslan som kommer gå igenom kroppen när jag ska krama min mamma hejdå på flygplatsen det finns bara inte. 
Nu får jag det att låta som att jag inte vill åka, Men tro mig det vill jag verkligen och det ska jag! Bara det att det är lite jobbigt att tänka på alla jobbiga "Hejdå" som väntar.
 
Nu ska jag krypa ner och slå på en film, Imorgon ska jag till min syster och umgås en sista gång innan jag åker. Och tänka sig när jag kommer hem igen kommer hon ha en bebis som nästan är 1 år! helt otroligt!
Dröm sött alla! (det ska ja försöka göra)
/L
 
 
Tänk vilken tur jag har som har en sån snygg kompis som dig! <3

I'll miss you

Kategori: Vardag

 
Sa hejdå idag till min finaste, Känns konstigt och ledsamt att vara utan henne ett år! Hon åker ju också snart om en månad typ till USA som Aupair! Good vad jag kommer sakna dig min babe! 
I will love you forever!<3

The world belongs to you

Kategori: Vardag

Godmorgon/Godmiddag
 
Har precis kommit hem har varit hos min goa lilla Mormor och handlat med henne och fått veckopeng! Det får jag alltid av henne fast jag är snart 22år haha så gullig är hon! Åkte sedan till Farmor och åt mat och sa hejdå en sista gång innan jag åker, kommer sakna mina små goa tantisar! :*
 
Nu ska jag börja packa på riktigt och välja ut precis allt som jag ska ha med mig, jag måste verkligen packa ner det jag vet att jag kommer att använda blir inga kanske saker som åker med. Det tar för mycket plats helt enkelt!
 
Snart kommer min fina Thilda hit också! Idag säger vi hejdå till varandra på riktigt för imorgon åker hon till London för att hälsa på en vän, så jag hinner inte se henne något mer innan jag åker! :/ Tack gode gud för skype!
 
 

Alla<3Dag

Kategori: shopping

Det är ju alla <3 snart! Vad har ni för planer? Några ideer? 
Själv ska jag bara ta det lugnt gowsa ner mig framför en bra film och kanske äta någon god mat!
Alla andra år har jag haft fullt upp så känns faktiskt ganska skönt att bara få vara ensam för en gångs skull.
 
Fast visst om Mr right skulle dyka upp så skulle jag ju inte tacka nej, frågan är bara vart finns mr right?
 
Så vad är era planer? vad ska ni göra? Har ni köpt något fint till era <3? 
 
/ L
 

7 dagar

Kategori: shopping

Kom hem för en stund sen, var med min fina vän idag och käkade på strandkanten och gick på den "stora" stan i Karlskoga. tack my love för några super mysiga timmar! <3
 
Ujujuj vilken helg jag har haft! fredagen var helt oslagbar med mina underbara vänner! hade super roligt hela kvällen,fick jätte fina saker också så tack alla fina! fick även 4 olika lapdance av mina snyggingar ggrrr! haha!
Så nu har jag sagt hejdå till dom flesta.. ganska ledsamt faktiskt JAG KOMMER SAKNA ER!
 
Nu håller jag på att rensar bland alla mina kläder sjukt jobbigt! varför har jag sååå mycket kläder för????
Any who, Jag har en fråga vad ska jag hitta på för bra present till familjen? TIPS TACK!
7 dagar kvar!!
 
Slänger upp bilder senare ifrån helgen! 
xoxo
/L
 
 
 

Örebro

Kategori:

Vart ingen hemma kväll igår, min bff kom till karlskoga och gjorde kvällen mycket bättre helt enkelt, han har nu lärt mig dom viktigaste orden på italienska som jag behöver kunna! haha :*

Idag tog jag med han till min frisör så han vart snygg i håret, as bra vart det! sen åkte vi mot marieberg ikea jysk osv.. köpte massa fint till hans lägenhet! så nu vart den ännu mysigare!
Och nu ska han laga go mat åt mig och sen kommer snygg Hanna hit då blir det skräckfilm! yeaah buddy!

/taggat tills på fredag!
/L



Feb. 05, 2013

Kategori:

Kom precis hem efter en morgon fullt med fart och fläkt! så nu åkte myskläderna på för nu är det ett riktigt snöoväder här ute på landet, funderar starkt på att låna en pulka och åka ner ifrån taket så mycket snö är det här! :)

Var hos frisören idag (jag har världens bästa frisör!) vart en helt ny Linnsan + att det ska åka i lite ny färg på torsdag också! nytt land ny frilla helt enkelt! :*

fixade även alergitabletter jag ska testa nu innan jag åker, och är dom bra så köper jag med massa sånt! Jag har ju aldrig varit alergisk i hela mitt liv, men det senaste året har jag börjat bli röd och de kliar. Så ska testa dom och se hur de funkar iaf! vågar ju inte testa nått sånt i italien den första tiden iaf! hehehehe feg som man är! ;)

Nu ska jag äta godig mat och sen krypa ner i soffan och kolla på Geordie Shore! extremt underhållande!
xoxoxoxoxo och sååå :*



håruppsättning av min gowaste frisör!

Feb. 04, 2013

Kategori:

14 dagar 14 dagar... skrev ut biljetten igår, nu börjar det pirra i magen på riktigt!
Känns dock som att jag har 1000 saker kvar att göra men det ska nog lösa sig! Längtar tills på fredag då alla mina närmsta ska samlas för en hejdå fest/utgång sista utgången i Sverige på ett år och sista gången med mina Lovers! :*

Any whoo imorgon ska jag klippa mig tänkte faktiskt skaffa lugg menar nytt land ny frilla! Awsome!! Men idag blir det bara en chill dag är ju snöstorm här så inte så lockande att dra ut direkt! så en myspys dag får det bli helt enkelt!

/gosh you wasted my time dush!/
/L






Feb. 03, 2013

Kategori:

knaskalas bra helg! skulle bli en lugn helg, men det ändrades när min kära bff hörde av sig sent på eftermiddagen i fredags så jag stressade mig iordning och åkte in till Örebro för att möta upp alla coola kompisar! ;)

Igår följde jag med på bowling as bra som jag är *host* kom hem ganska sent. Så vart en super mysig hemma film kväll /tack! :*

Idag kom mina fina syskon för en "hejdå" middag sista gången med hela la familja innan jag åker. Var hur mysigt som helst!
så ni ska jag chilla ner mig i soffan och kolla på en film innan jag ska åka iväg.

xoxoxoxo och massa såånt! :*