wimzanz

29/12-11

Kategori: shopping

Mina favorit brudar kom hit idag med jätte fina presenter! Underbara älsklingar!<3
Vi fixade lite inför nyår, var på gröna skylten och så..
Imorgon kommer dom hit igen och stannar hela helgen!, vi har inte direkt några planer för nyår blir middag och sen så får vi se vart vi beger oss ;), Men ett galet nyår blir de! kan inte bli annat med dom haha
Nu ska jag vara duktig och städa och fixa, imorgon blir det jobb! awsome!
ttyl<3

Jag är Zlatan Ibrahimovic!

Kategori: shopping

Jag har aldrig varit något fan av Zlatan Ibrahimovic!, jag har alltid tyckt att han har varit en diva en överklassbitch helt enkelt!
Men efter jag har läst boken har jag totalt ändrat uppfattning om honom.. Han har fan fått kämpa för att komma dit han är idag!, och boken ger en massa bra förklaringar till allt. SJUKT VÄRD ATT LÄSA!!

just my luck!

Kategori: shopping

Tar tillbaka det jag sa om att Kumla var litet!, eller de är litet men tillräckligt stort för att jag ska gå vilse igen... 2 gånger på en vecka lyckat!
Sen hade vi ju min lilla potatis-skalar incident, och så fattade inte jag som var felet med min vattenkokare heller, det var bara de att man var tvungen att ha vatten i den...
Inte min dag idag... så har bestämt för att inte röra eller göra någonting! Låter som en toppen kväll!
Haha see yaaah!

Onsdag

Kategori: shopping

Jag är sämst på att "blogga"!, Any who jag ahar flyttat till en 2a i Kumla, lägenheten är as mysig men Kumla är as litet. Men det funkar tills jag hittar en lägenhet i Örebro.
Snart är det nyår och det ska firas med mina absolut favorit brudar!<3
Tänkte även läga ut en kontakt annons för en städhjälp?, jag suger på att städa och det är as tråkigt! intresserad?? hör av dig!
Nu ska jag försöka fixa min soffa som är lite sönder hehehhehe....
ttyl!