wimzanz

onsdagsnöje!

Kategori: shopping

Tjena hallå!
Fint väder idag, dock blåser det lite kallt men vem klagar?! Hösten är verkligen på väg!
Stukade till min lilla fot idag igen på jobbet så nu är det en golfboll igen jäääkla drit!
Man kanske ska börja lyssna på doktorn och inte kasta iväg kryckorna och stödstrumpan efter bara å dag, men man lär sig av sina misstag!
 
Imorgon så bär det av in emot Örebro efter lunchen för att besöka Sara på Blommor och Grönt för att handla in och bolla ideer för det stora 25års jubileumet på jobbet nästa lördag! 
Har sån tur att jag har Sara för jag vet att det kommer bli bra och jag kan verkligen lita på henne så känns skönt att kunna låta ett proffs sköta den biten, så kan jag fokusera på alla de andra sakerna tills dess! Och jag behöver inte vara ett dugg orolig! ;)
 
Ska rensa min garderob också.. får inte plats med mer kläder, Kanske ska sälja det andra.. tradera eller nått eller kanske här på bloggen?, har fullt med kläder som alla prislappar sitter kvar på som jag ändå inte kommer använda för att jag har insett att jag inte passar i dom ;)
 
Nej dags att gå igenom all mail!
ttyl lovers
 

crazy chick!

Kategori: shopping

Idag är jag trött,irriterad,arg mm.. sovit för lite och tänkt för mycket, känner mig ganska stressad just nu men det går över om ett par dagar när jag fått klart det mesta som ska fixas!
Nog om tråkigheter och irritationer!

Förra fredagen hamnade jag på akuten på natten, trampade snett med foten och flög ner för trappan, så det vart inget liseberg! tur att jag har mina räddare i nöden till "pojkvänner" som hjälpte mig! fimpade dock kryckorna efter 8h orkade inte gå på dom, fick panik!

Hamnade på akuten den är fredagen också men då var det inte min tur, var min bästaste poppis, han vart skallad på näsan av en jävla idiot...som tur var gick det bra!

Men efter alla dessa knasiga händelser dom här två helgerna så har jag haft så jävla kul med mina kompisar! tack som ***! ;)
Any who ville bara uppdatera er om att jag fortfarande lever!
PS. såg min dröm man i helgen jag är såld! DS.

Kom ut halv 5 ifrån akuten med kryckor! klart man ser lite ynklig ut! 
 

hehe mina sambos, halvnaka killar..klart man trivs i mitten! ;)
 

Världens bästa vän! oslagbara!<3