wimzanz

Hungry hearts

Kategori: shopping

hallojsan dagboken!
 
Min fina vän thilda lämnade mig nyss i min ensamhet, alone tonight ute i skogen creepy!
 
Helgen sprang förbi som vanligt, hittade äntligen en klänning tack min kära finaste kååmpis pontus för hjälpen!:*
Vart utgång och dansande i fredags, en av de roligaste kvällarna på länge tack alla guldkorn som gjorde den awsome! :*
Jobbade även i lördags, kände verkligen att jag saknade floristyrket lite hihi, sen vart det bio riktigt trevligt somnade dock en stund hehe socialt!
vart väckt klockan 1 idag somnade 9 igår tack för dom 16h sömn!, imorgon bär det av tidigt för att jobba lite och sen  ska jag gå vuxna barn program tills på fredag, ska bli riktigt spännande! Och på lördag bär det av emot småland och bröllop! 
Mycket som händer nu och mitt huvud snurrar snabbare än en jojjo! 
Dags att packa och sova upp med tuppen imorgon! :*
 
See yaah lovers! :*
 
Mina bitches! :*
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm a 90's bitch!

Kategori: shopping

Bara för skrivandets skull liksom.. timmarna har bara flygit förbi idag, vart tog dom vägen?
Har varit mycket nödvändig idag och bara gjort sådant som vuxna gör! (klapp på axeln)
 
Igår var jag hos min fina storasyster lärde henne göra dörrkransar och pratade om allt mellan himmel och jord! ytterst mysigt.. Kollade på en jätte jätte läskig film! så vill ni ha mardrömmar kan jag starkt rekomendera The Woman In Black, med daniel radcliffe buuuhu riktigt ruggig!
 
Förövrigt är jag på ett toppen bra humör, också insett att min mamma är poppis, snart 100 likes på sin status på facebook.. menar hallå vart är alla mina likes? wtf!! hehe :*
Nej men otroligt stolt över henne att hon blivit antagen till Forsa Folkhögskola i januari för att läsa till Beroendeterapeut, de kommer passa henne som handen i handsken
 
Nej nu ska jag fortsätta göra nytta! 
ttyl all my fans!

braveheart

Kategori: shopping

söndag igen, är det bara jag som tycker att helgerna går för fort?
Lugn och mysig helg med bästa kompisar!, så skönt att vakna upp igår och gå runt i pyjamasen halva dagen och bara kolla på transformers.. Dock somnade jag hela tiden så vännerna fick berätta vad jag missade hela tiden..
 
lilla söta Anton kom och vi skulle vara barnvakt så vi åkte iväg åt pizza och spelade biljard jag var typ bäst! jacke poppe jag och anton spelade det spårade som vanligt.. man ska tydligen inte skjuta ner den svarta bollen.. typiskt!
sen vart det godis och filmkväll, med avbrott för jag och poppe skjutsade snygga mamma Lollo som skulle på party! dock läskigt fick se en stor giftig hårig spindel (dock i bur) men usch så läskig den var.. men ändå ganska häftigt!
 
så after all hade jag en bra helg en lugn och fin helg, det behövdes och även fast vi går varandra på nerverna och tjaffsar hela tiden så är mina bff's bäst ändå! :*
 
Jag har nyss ätit en farsdag middag med god efterrätt! så nu är jag helt proppad dags att ladda ner en gowig film och bara mysa!
 
ttyl lovers! :*
 
Alla är värda en andra chans, nästan alla.. Men när det inte känns bra i magen då är det dags att ge upp..
 
stunder i frankrike med min underbara! :*

psycho-bitch in town

Kategori: shopping

För det första kul att se att mer och mer läser bloggen, antar att mitt liv är så otroligt intressant! ;*
 
Dagarna rullar på, fick äran att mysa med min fina kompis thilda i 2 hela dagar! ytterst välbehövligt
vi tog en roadtrip till Örebro i måndags och träffade lite mysiga lovers, hon sov kvar så jag fick en skedarkompis för en natt! Myyys
Tisdags kollade vi på film och vampire diaries hela dagen, eller ja thilda kollade jag sov.. social tjej jag vet!
 
Dom senaste dagarna har jag haft finurliga planer för mig och idag fick jag början av ett så blivande troligtvis/kanske underbart livsförändrande mail! Så nu håller jag tummarna och ni kan ju hålla en tå eller två för mig också vore väldigt snällt!
Om allt går i lås så kommer jag skrika av lycka och dela med mig av all glädje till er! Men förhoppningsvis får jag svar inom ett par dagar! så just nu så ber jag till alla de högre makterna som existerar!
 
Nu snart ska jag gowsa ner mig framför en film och få min skönhetssömn för imorgon bär det av in till örebro med thilda hilda den vilda för att umgås med vänner. Mitt liv är fantastiskt helt enkelt! ;)
 
Ciao lovers ttyl :*
 

Naughty or nice?

Kategori: shopping

Bäst helg, underbara kompisar, oförglömliga äventyr! 
 
Fredag Halloween, helt crazy! några ord som kan beskriva fredagen: lady gaga, tappad lins, försvunnen poppe, hot rod, mariobrothers, försoning, hage, krossat fönster, leta under stenar, kisspaus/sjungande på bussen, dansa, lakritsshot, leriga skor, cykeltur i regnet på natten i 2 timmar, bilresa..
En helt otrolig fredag med mina underbara vänner!, tack alla som var med! :*
 
Lördagen fotbollscup hela dagen ytterst mysigt! sen vart det middag hos håkan ala halv 8 hos odelsten, mötte upp jackmaister kalle och krille på kvällen diskuterade världsproblem till 3 på natten, tror vi löste ett par iallafall!
 
Så nu ska jag mysa ner mig till nya avsnittet av Vampire Diaries och tagga för en ny vecka!
PS. Bjuder på lite bilder ifrån helgen!
Ciao! ;*